top of page

Sentralkjøkkenet i Giske Kommune skal sikre god og lønnsom drift gjennom satsing på miljømessige prinsipper, som utvikles i samsvar med bransjen, samfunnet, miljømessige forventninger, krav og retningslinjer.

 

Sentralkjøkkenet skal til enhver til overholde myndighetens miljøkrav til drift av kjøkkenet. 

Det er i tillegg en klar forpliktelse å forebygge alle typer forurensning.

 

Vårt miljø- og kvalitetsstyringssystem skal være tilgjengelig og brukervennlig, det skal tilpasses nødvendig behov på alle nivåer i organisasjonen og det skal sørge for god og effektiv kommunikasjon gjennom organisasjonen og med våre interessenter, slik at rett kvalitet på produkter og tjenester skapes til lavest mulig kostnad, samtidig som hensynet til ytre miljø ivaretas.

 

Fokusområdene skal være:

  • Sortering av avfall

  • Ressursbruk

  • Effektiv og miljøvennlig logistikk

 

Sentralkjøkkenet skal nå sine miljømål gjennom fokus på det indre miljø ved intern opplæring og trening. Miljøsatsingen skal inngå som en integrert del av sentralkjøkkenets kvalitetsarbeid, og det lovpålagte HMS arbeid.

 

Sentralkjøkkenet erkjenner verdien av å fremme helse og velvære for alle våre ansatte gjennom fokus på et sikkert og sunt arbeidsmiljø.

 

Vår miljøvisjon er «Alltid bedre miljøarbeid gjennom kontinuerlig forbedring og forebygging».

 

Det skal gjennomføres en årlig miljøanalyse i forbindelse med ledelsens gjennomgang.

MILJØPOLITIKK

bottom of page