top of page

For å få til rasjonell og effektiv produksjon planlegges menyene for 7 uker av gangen.

Alle resepter som inngår i menyplanleggingen hentes fra kjøkkenets arkiv.

 

For menyplanlegging benyttes eget program som finnes under knappen Menyprogram nederst på denne siden.

Menyplanleggingen i menyprogrammet gir input til produksjonsplan.

 

Under driftsplanleggingsmøte som avholdes hver mandag kl. 7 gjennomgås følgende status:

 

Menyplanlegging:

a: Plan

b: Endringer

c: Avvik

 

Resepter

a.Dokumentasjon og kontroll

 

Gjennomgang av ukens produksjon

a: Er vi i henhold til Plan

b: Ansvar, hvem gjør hva

c: Gjennomgang av mottatte bestillinger

d: Behov for justeringer

 

Formålet med ovennevnte er å kontrollere om vi er på planlagt kurs og eventuelt behov for å gjennomføre endringer. I tillegg er det viktig at kjøkkenet til enhver tid har kontroll på tilgjengelig produksjonskapasitet.

MENYPLANLEGGER

bottom of page