Giske Omsorgssenter Kjøkken
For å få til rasjonell og effektiv produksjon planlegges menyene for 7 uker av gangen.
Alle resepter som inngår i menyplanleggingen hentes fra kjøkkenets arkiv.
For menyplanlegging benyttes eget program som finnes under knappen Menyprogram nederst på denne siden.
Menyplanleggingen i menyprogrammet gir input til produksjonsplan.
Under driftsplanleggingsmøte som avholdes hver mandag kl. 7 gjennomgås følgende status:
Menyplanlegging:
a: Plan
b: Endringer
c: Avvik
Resepter
a.Dokumentasjon og kontroll
Gjennomgang av ukens produksjon
a: Er vi i henhold til Plan
b: Ansvar, hvem gjør hva
c: Gjennomgang av mottatte bestillinger
d: Behov for justeringer
Formålet med ovennevnte er å kontrollere om vi er på planlagt kurs og eventuelt behov for å gjennomføre endringer. I tillegg er det viktig at kjøkkenet til enhver tid har kontroll på tilgjengelig produksjonskapasitet.
MENYPLANLEGGER