
Giske Omsorgssenter Kjøkken
Sentralkjøkkenet skal til enhver tid arbeide for å inneha et kostnadseffektivt fremtidsrettet kvalitetsprodukt for våre brukere. For å nå ovennevnte målsetninger må vi arbeidet systematisk med kontinuerlig forbedring (KF) av implementerte styringssystem og tilhørende støttesystemer.
Vårt mål er å etablere et system for kontinuerlig forbedring i vår organisasjon som gir målbare positive resultater på alle viktige områder.
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
Figuren viser kontinuerlig forbedring av systemet for kvalitetsstyring.
Modellen viser de grunnleggende elementene i forbedringsarbeidet.
Prosessens hensikt er å forvandle kundens forventninger til rett produkt, gjort på rett måte til rett tid. Dette må sees som en helhetlig sammenheng der vi kontinuerlig måler, analyserer og risiko vurderer alle resultater som påvirker eller kan påvirke kvaliteten til det produktet eller en tjenesten vi leverer til brukerne.
For at kommunen skal satse på egen kjøkkendrift må vi kontinuerlig forbedre og utviklet totalproduktet slik at det tilfredsstiller brukenes behov på en kvalitetsmessig og kostnadseffektiv måte. Det skal vi gjøre ved å kontinuerlig ha fokus på:
-
Bruker tilfredshet – brukerens stemme
-
Totalkonsept og metodikk
-
Ressursbruk
-
Kompetanse
Vi planlegger, utfører, måler og forbedrer prosessene våre på følgende måte:
​
​
​
​
​
​
​
​
Prosesstyring for sentralkjøkkenet i Giske Kommune

KONTINUERLIG FORBEDRING
