Giske Omsorgssenter Kjøkken
REVISJON
Intern revisjon gjennomføres en gang per år av ISO-Piloten AS, og skal avdekke om systemet etterleves. Den gjennomføres samtidig med hygieneinspeksjon.
Revisjonen gjennomføres delvis som dokumentgjennomgang, delvis gjennom samtaler med ansatte i kjøkken, og delvis som inspeksjon.
Rapport fra Intern revisjon og hygieneinspeksjon arkiveres i perm for registreringer, flik 5, og skal arkiveres i tre år. Rapporter fra renholdskontroller oversendes med forklaring/beskrivelse og eventuelt forslag til forbedring. De arkiveres i perm for registreringer, flik 4, mikrobiologisk renholdskontroll og skal arkiveres i 1 år.
Rapporter fra mikrobiologisk produktanalyse oversendes med forklaring av resultatet. De arkiveres i perm for registreringer, flik 6, mikrobiologisk produktanalyse. De skal arkiveres i 3 år. Ved overskridelser av grenseverdier sørger ISO-Piloten for å informere Giske Omsorgssenter slik at tiltak kan bli iverksatt og sørger også for at det blir tatt ut oppfølgingsprøve for analyse.
Rapporter fra avholdte internrevisjoner, systemrevisjoner og tilsyn kan finnes under meny knappen under.